Csoportkép Kertimag
  • Termékeink:

Kertimag termékeink

Webáruházunkat azoknak ajánljuk, akik minden évben megújítják kertjüket vagy megújítani szeretnék! Ha nincs kertje, akkor az ablakpárkányon vagy az erkélyen cserépben felnevelhető zöldséget, gyógy- és fűszernövényt választhat! Akinek nincs gyakorlata az apró magvak vetésében, azok biztosan elboldogulnak a drazsírozott magvakkal és a vetőmag korongokkal.

Az árukínálatunkban olyan meglepetéssel is szolgálunk, mint a vetőmagot tartalmazó képeslap, a madáreleség és a borászati segédanyagok! Oldalunkon a legszélesebb vetőmag kínálat mellett tippeket olvashat az ültetésre, gondozásra, szedésre, felhasználásra, valamint az aktuális kerti munkákra.

A megrendelt árut futárszolgálati díjszabás szerint utánvéttel küldjük a megadott címre. Jelenleg csak belföldre tudunk árut küldeni. Ismerősökkel együtt rendelve, költségeket megosztva, csökken a szállítási költség! 5000 Ft bruttó rendelési érték felett a szállítás ingyenes! A csomagba 3000 Ft rendelési érték felett egy tasak ajándék virágmagot teszünk!

A baloldali menüben kiválasztott termékeket a bevásárló kosárra kattintva teheti a kosárba, majd a megjelenő Rendeléshez gombra kattintva lehet eljutni a fizetési és szállítási adatok beírásához. Köszönjük, hogy a mi termékeinket választja!

Heti ajánlatunk:
Alabástrom zeller képe
621100
ALABÁSTROM
Kemény húsú, tárolási fajta!
Hosszú tenyészidejű, nagy termőképességű fajta. Levélzete felálló, középzöld. A gumó középnagy, erős, lapított gömb alakú, dús talpgyökérzettel. Húsa kemény, szép fehér színű. Friss fogyasztásra, tárolásra alkalmas.
1 g, ára: 143Ft
tasak
Ester hónapos retek képe
629105
ESTER
Egész évben vethető 31-34 napos retek. Skarlátpiros, nagy gumója nem pudvásodik, nem reped ki.
3 g, ára: 167Ft
tasak
Etna Chilipaprika képe
510006
ETNA
Rendkívül erős. Rendkívül dekoratív Tabasco típusú chilipaprika, mely cserépben is termeszthető. A bokor 40 cm magasra nő. A bogyók felőállóak, 3-4 cm hosszúak, sötétzöldből pirosra érnek.
20 szem, ára: 294Ft
tasak
Madársaláta (galambbegy saláta) képe
507800
MADÁRSALÁTA
Kora tavasszal fontos vitaminforrás!
Kistermetű, kora tavaszi salátanövény. Mezei vagy galambbegy salátának is nevezik. Könnyű termeszteni. Egész éven át vethető, szabadba, fólia alá vagy balkonládába. Főként a vitaminhiányos időszakban kora tavasszal és késő ősszel fontos C-vitamin forrás. Hidegtűrő növény. Vetéstől számítva 4-6 héten belül szedhetjük.
2 g, ára: 143Ft
tasak
Rédei fehér paprika képe
512172
RÉDEI FEHÉR
Cecei típusú!
Közepes magasságú, hosszú tenyészidejű, kései fajta. Termése tölteni való, sárgás színű, sima felületű, csüngő állású. A termés kúp alakú, csúcsa lekerekített, átlagtömege 170 g. Húsa közepesen vastag, íze édes. Szabadföldi termesztésre és fűtetlen fólia alatti hajtatásra ajánlott.
0,5 g, ára: 143Ft
tasak
Safir fejessaláta képe
507150
SAFIR
Rövid tenyészidejű, korai tavaszi hajtatásra alkalmas. A fej nagy, tömött.
2 g, ára: 167Ft
tasak
Keresés
Kosár tartalma
A kosár üres.


Látogató számláló
0001582431

Jelenleg 2 látogató van itt
Szívesen olvasnánk az áruházunkról a véleményét, kérdésére válaszolunk, kérjük írjon nekünk

© 2018 Rédei Kertimag Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat | Általános értékesítési és szállítási feltételek | Vásárlási feltételek | Kapcsolat